logo

Să vedem cu ce vă putem ajuta!

Sunați-ne sau vizitați oricând, ne străduim să răspundem la toate întrebările în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

Adresa

Republica Moldova, Chişinău, str. București 90, of.5, MD-2012

Telefon

+ (373) 22 62 - 08 - 12

Fax

+ (373) 22 62 - 08 - 12

Email

czp.attorney@yahoo.com

ZAMFIR Natalia

Avocat

Date de contact
Natalia activează în calitatea de avocat din anul 2010. Din 2013 deține titlu didactic de conferențiar universitar în cadrul Departamentului Drept Internațional și European, Universității de Stat din Moldova.

Din 2006 deține titlu de Doctor în Drept, după susținerea tezei de doctor în cadrul Institutului de Drept al Academiei de Științe a Moldovei.

Experiență de 21 de ani în consultanță juridică pe cazuri familiale, civile și de mediu; specializare științifică în legislația internațională și UE a mediului (elaborarea și expertizarea actelor normative în domeniul evaluării strategice de mediu, calității aerului atmosferic și în domeniul schimbărilor climatice, și alte.).

Natalia în calitatea de expert internațional și național a activat în diferite proiecte în domeniul protecției mediului (ex.EU4Climate) și a elaborat, în cooperare cu ONG-ul „Eco-Tiras”, Ghidul pentru funcționari publici „Implementarea Convenției de la Aarhus în Moldova” .

Autor a aproximativ 30 de articole, recenzii și prezentări multimedia, majoritatea în domeniul dreptului internațional și UE al mediului.

Domenii de specializare:

  1. Dreptul civil
  2. Dreptul familie
  3. Dreptul funciar
  4. Dreptul succesoral
  5. Dreptul internațional al mediul
  6. Dreptul mediului
  7. Dreptul Uniunii Europene