logo

Să vedem cu ce vă putem ajuta!

Sunați-ne sau vizitați oricând, ne străduim să răspundem la toate întrebările în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

Adresa

Republica Moldova, Chişinău, str. București 90, of.5, MD-2012

Telefon

+ (373) 22 62 - 08 - 12

Fax

+ (373) 22 62 - 08 - 12

Email

czp.attorney@yahoo.com

CEACHIR Anatolie

Șeful biroului

Ceachir Anatolie
Date de contact
Din anul 1994 activează în calitate de avocat pînă în prezent. În 2019 i s-a conferit titlul “Veteran al Avocaturii”. Anatolie a participat la numeroase cauze complexe, de notorietate atît reprezentînd interesele clienților locali cît și internaționali în instanțele de judecată pe diferite domenii de specializare (penal, civil, economic, comercial ș.a.)

Anatolie din anul 1994 participă la formarea noilor cadre în domeniul jurisprudenței, în calitate de profesor de „Criminalistică” și „Drept procesual penal” la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova.
Rezultatele activității prodigioase se manifestă prin succesele obținute în interesele cliențelor pe o serie de cauze: cauza penală pentru extrădarea cetățeanului SUA X.Y către SUA, cauzele Arax SRL, IM Moldcell SA, CCL LTD vs Moldcell; KVK LTD vs Moldcell etc.
A participat în calitate de expert și moderator la diferite proiecte naționale și internaționale în domeniul avocaturii, reprezentării în instanțele de judecată.

Domenii de specializare:

  1. Dreptul penal/procedura penală
  2. Drepturile omului/CEDO
  3. Dreptul civil/comercial/economic
  4. Dreptul familiei
  5. Dreptul funciar
  6. Dreptul contencios administrativ
  7. Dreptul contravențional
  8. Dreptul corporativ